Aiya. >_<
Date : Sunday, June 14
Time : 6:19 PM
Title :


did this out of boredoooooommm.
tag by yx. (:
Rule #1: If you open this you take it .
Rule#2 : You are NOT ALLOWED to explain ANYTHING unless someone massage you and ask the reason .
#3 :Tag ten people .
Answer True or False---
Q1: Kissed someone on your friends list?
Ans: true
Q2: Been arrested?
Ans: False
Q3: Do you like somebody?
Ans: i duno? o0
Q4: Held a snake?
Ans: False
Q5: Been suspended from school?
Ans: False
Q6: Sang karaoke?
Ans: true
Q7: Done something you told yourself you wouldn't do?
Ans: True
Q8: Laughed until you started crying?
Ans: true
Q9: Caught a snowflake on your tongue?
Ans: False
Q10: Kissed in the rain?
Ans: False
Q11: Sang in the shower
Ans: True
Q12:Sat on a rooftop?
Ans: False
Q13:Been pushed into a pool with all your clothes on?
Ans: false
Q14: Broken a bone?
Ans: true
Q15: Shaved your hair?
Ans: False
Q16: Play a prank on someone?
Ans: true
Q17: Shot a gun?
Ans: False
Q18: Donated blood?
Ans: False

Just be 100% truthful
1. LAST PERSON you hung out with?
Ans: hm. many. it was a class bbq. :D
2. You texted?
Ans: ....nh. = ='
3.You were in a car with?
Ans: les engtuck weishan. :)
4. Went to movies with?
Ans: sis sam huimin binggan
5. Person you went to shop with?
Ans: les & mavis
6.You talked on phone?
Ans: mother (:
7.Made you laugh?
Ans: NOONENOONELAHS.
8. You hugged?
Ans: forgot. Think its les..??

ANSWER TRUTHFULLY...
1. Sun or Moon?
Ans: moon.
2. Winter or Fall?
Ans: winter =(
Left or Right?
Ans: right
4. Sunny or rainy?
Ans: Rainy
5. Where do you live?
Ans: tampines :(
6.Club or pub?
Ans: CLUB.
7. Are there 1 or 2 people who you can trust and rely on?
Ans: Yes.
8.Do you want to get married?
Ans: of cos, in the future :)
9.Do you twirl your spaghetti or cut it?
Ans: depends on my mood...
10.What time is it now?
Ans: 6.27pm
11. Are you afraid of commitmment?
Ans: no?
12. What is your greatest hope/wish?
Ans: hm..
13.Do you cook?
Ans: seldom
14.Current mood?
Ans: blank.

In th last 48 hrs hav u...

1.Kissed someone?
Ans: No.
2. Sang?
Ans: yes. i sing everyday.
3. Listened to music?
Ans: Yes
4. Danced Crazy?
Ans: yes.
5. Cried?
Ans: nah.
6. Liked someone you can't have?
Ans: nope. (: But i hope the answer was a yes.

FIRSTS
1. Who was your first prom date?
Ans: Never gone to a prom before.
2. Who was your first roommate?
Ans: hm. is sis counted? - -'
3. What alcoholic beverage did you drink when you got drunk the first time?
Ans: ...absolute apreach? Noone saw that. ^^
5. What was your first car?
Ans: i wish i had one..
6. When did you go to your first funeral and viewin?
Ans: erm. when i was 5 or smaller..? forgot.. ):
8.Who was your first grade teacher?
Ans: MISS CHUA~ i think.. ._.?
9. Where did you go on your first ride on an air plane?
Ans: thailand, phucket. ><. first and only ride.
10. When you snuck out of your house for the first time,who was it with?
Ans: wow, cant remember..... = =
11. Who was your first best friend?
Ans: LOLS. ONG XIN HUI :D.
12. Who are your best friend?
Ans: many ^^ or maybe all :D
13. Where was your first sleepover?
Ans: forgot
14. Who is the first person u called when you have a bad day ?
Ans: les, mavis, those who will be willing to listen? (:
15. Who's wedding were you in the first time you were a Bridesmaidor groomsman?
Ans: oO.
16. What's the first thing you did when you got up this morning?
Ans: breathe.
17. First tattoo or piercing?
Ans: BOTH.
18. First celebrity crush?
Ans: none. = ='
19. First Crush?
Ans: LOL. er......... CHESTER :D. (les, hehhehheh><)

Tag 10 people
Alamak, who wan do den do. :D


Today another day at home. hahah. tml finally go out le. so sry home i feel so guilty. Almost everyday of the holiday i went out. Durin this 2-3 days at home i reli feel bored n sianzx. =.='' Tml, no more science centre. lmao. due to some reasonS uh. Actually im still nt cfm tml father drive or les come. damn sad. k lahs, nth else to say alr ^^. This post is rather long. hais.

byebye~


kns.



  • Profile

  • hi
    liqing aka lili aka qingggy.
    13.04.95.
    east spring sec.
    gochieyayazaza@hotmail.com.
    = =


  • Tagboard



  • archives

  • June 2009
    July 2009
    August 2009
    January 2010


  • Affiliates

  • link
    link
    link
    link
    link
    link


  • Credits

  • Designed by { ★CRUSHthespeaker }
    Thankful to { blogskins l xox }
    Blogged to { 53-percent }